En 5 stjernet oplevelse:

HOTEL Hilton SPA & RESORT

Paradiset fortsætter udenfor golfbanerne!

Hotel Hilton er meget mere, end blot et sted at sove. Det 5 stjernede hotel ligger i det travle centrum af Hua Hin, men også beliggende direkte på Hua Hin Strand.

Du får således det bedste af begge verdner med afslapning ved pool, full-service spa og strand, men også mulighed for at udforske byens restauranter og shopping omkring hotellet.

Hvis benene er trætte, kan du også slappe af med en drink i hotellets stilfulde tagterrassebar – en af de højeste i byen – og mad på nogle af hotellets restauranter.

Med overnatning Hotel Hilton Hua Hin er der rig mulighed for både at udforskning og afslapning – med indkvartering ved stranden og en fantastisk udsigt udover Thailandsbugten og Hua Hin.

Hotellet ligger, som nævnt, i Hua Hin hvor du kan gå på opdagelse, men fanger det ikke, kan du fint klarer dig på hotellet. Her har du blandt andet muligheden for at udforske en række køkkener på hotellets syv restauranter, herunder en af de højeste tagbarer i Hua Hin – mulighederne er mange; alt fra klassisk kinesisk madlavning, friske fiske- og skaldyrsmenuer, internationale retter til udendørsbarer og thailandske specialiteter under stjernerne.

Opholdet er også inklusiv et overdådigt morgenbord.

Får du ikke nok motion på golfbanerne, har hotellet også både fitnesscenter og tennisbaner.

Ønsker du derimod fuld afslapning, så skal man ikke kaste mange blikke efter den lagune-pool og skønne strand, inden man bliver draget. Her er du 3 minutters gang fra stranden, som har udsigt til Thailandsbugten – noget, som man også tydeligt bemærker på hotellet gennem både vinduer og terrasser. 

Ønsker du mere forkælelse, end blot at ligge og dase, har hotellet også et full-service spa med både indendørs og udendørs behandlingsrum. Her kan du koble helt af, hvad enten det er en ansigtsbehandling, urtedampbad, massage eller noget helt fjerde.

Rent praktisk så ligger hotellet blot 15 minutters kørsel fra Hua Hin Lufthavn og 2,5 timers kørsel fra Bangkok. 

Opgradering og opredninger

Vores priser er baseret på 2 personer i dobbeltværelse.

Der er tillæg på et single værelse på 3.-8. sal på 2.000kr, som ikke er renoverede, mens tillæg for de renoverede værelser på 1.-2. sal er på 2.800kr.

Ligeledes kan man for en merpris får en ekstra opredning.

  

 

 

Mygdahl travel

Højen Kirkevej 75
info@mygdahltravel.dk