dragon Hills golf club

Dragon Hills Golf Club kan prale af en 18 hullers golfbane, som er blandt de absolut fineste og bedste i Thailand, i et udfordrende og naturskønt layout.

 

Selvom Dragon Hills Golf Club ligger ca. 1 ½ kørsel fra Hua Hin, ønsker de fleste golfere at komme tilbage og spille endnu en runde på denne smukke par 72 bane.

Dragon Hills Golf Club er som regel i perfekt stand. Dragon Hills er kuperet med dale, bakker og vandhazarder, carries over vand og doglegs.  Hertil kommer, at den naturskønne baggrund sørger for en virkelig fornøjelig runde golf.

De sidste ni huller er særligt smukke, da de går gennem naturbeskyttede parkområder. Signatur hullerne er 10 – et par 4 hul, 11 – et par 5 hul og 12. hul – et tricky downhill par tre hul på knap 155 meter med ø-green.  Alle par 4 og par 5 hullerne spiller langt, med velplacerede harzarder.

Golfbanen er bygget på 2400 hektar af det frodige thailandske naturlige grønne bjerglandskab. Jim Enge, en amerikaner der har arbejdet med Nicklaus design, blev ansvarlig for at lave et af de bedste layouts i Østen.

Læs mere om banen her

 

Der er 90 min. kørsel fra Hua Hin til Dragon Hills Golf Club.

 

18 huller

Finder du på Dragon Hills’ golfbane   

 

Caddie inkluderet

Men ex. drikkepenge

 

90 min. fra Hua Hin

Bo lækkert på Hotel Hilton

 

Mygdahl travel

Højen Kirkevej 75
info@mygdahltravel.dk